1401/10/30
افزایش سرعت با پسته
پسته یکی از اعضای مهم و ثابت آجیل ایرانی است که میزان پتاسیم آن با این جثه کوچک برابر با پتاسیم پرتقال است و به علت داشتن مواد مغذی از اهمیت بسیاری برخوردار است. استان کرمان و شهرستان رفسنجان، مراکز اصلی تولید پسته در ایران به شمار می آیند. پسته، عضو ثابت
1401/10/30
خواص فندق- 10 خاصیت فندق
قبل از آنکه بخواهیم سر اصل مطلب برویم و خواص فندق را قطاری برایتان بنویسیم، کمی احساسات فندقی شما را برانگیخته میکنیم. همهی ما درونمان کودکی داریم، که بخش احساسی و عاطفی وجود ماست و بطرز عجیب و غریبی عاشق فندق (Hazelnut) است. با همین عشق و علاقهی وافر
1401/10/30
5 خواص بادام زمینی در لاغری و سلامتی!
بادام زمینی یک ماده غذایی مقوی است که سرشار از ویتامینها و بسیاری دیگر از مواد مغذی است. بادام زمینی میتواند در دسته آجیلها قرار گیرد. نام علمی بادام زمینی Arachi hypogea است که نامهای دیگر آن پسته شامی، بادام خاکی و بادام کوهی است. از بادام زمینی در
1401/10/30
خواص کشمش | 14 خاصیت بینظیر کشمش
خواص کشمش: یک خوراکی پر خاصیت با لباس سبز!
انگورهای تازه، مدت زمان کمی مهمان خانههای ما هستند اما با خشک کردن آنها و تهیهی کشمش از انواع انگور میتوان تمام سال به آنها دسترسی داشت. به ویژه کشمش برای فصل زمستان میانوعدهای بسیار سالم و مقوی است. با اطل